19 Юли, 2020 15:19 2 037 2

Никола Спасов ще води новак в Първа лига

  • никола спасов-
  • монтана-
  • футбол

Негови помощници ще бъдат - Венци Иванов и Светлан Кондев, които бяха тандем начело на Монтана

 Никола Спасов ще води новак в Първа лига - 1
Снимка: БГНЕС

Никола Спасов ще води Монтана при четвъртото завръщане на тима в Първа лига. 61-годишният спец се е срещнал днес с ръководството на клуба и се очаква във вторник да изведе отбора за първа тренировка. За последно Спасов бе наставник на Царско село.

Негови помощници ще бъдат - Венци Иванов и Светлан Кондев, които бяха тандем начело на Монтана. Треньор на вратарите остава Мирослав Митев, а за кондиционен треньор ще бъде върнат отново на стадион "Огоста"- Красимир Пунчев.

От Монтана съобщиха, че се разделят с вратаря Васил Симеонов. 22-годишният страж разтрогва по взаимно съгласие и преминава в Арда Кърджали.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 протестър

    2 2 Отговор
    Даго води, ако ще във втора, че и в трета лига!
  • 2 🐀🍖🐕

    1 0 Отговор
    Много добър треньор е, нищо че Херо не го уважава, а Ферарио само се кара с него