Last news in Fakti

20 Юли, 2020 07:41 1 971 1

Черно море иска отлагане на мача със Славия заради заразените с COVID-19

  • черно море-
  • славия-
  • футбол-
  • коронавирус

Така Черно море няма да може да проведе нормална подготовка и пак трябва да прибегне до голяма част от юношите си

Черно море иска отлагане на мача със Славия заради заразените с COVID-19 - 1
Снимка: ПФК Черно море


Черно море може да поиска отлагане на първия си мач от новия шампионат, твърди "Тема Спорт". На старта на кампанията варненци гостуват на Славия в уикенда на 8 август.

Причината е, че на "Тича" все още нямат достатъчно играчи с отрицателни тестове за коронавирус, за да започнат подготовка. Както е известно, преди решителните битки за седмото място с Арда (Кърджали) и Ботев (Пловдив) 16 човека от Черно море дадоха положителни резултати за COVID-19 и бяха поставени под 14-дневна карантина. Тя изтича днес.

Днес по обед трябва да излязат и втори резултати от направени наскоро тестове. Първите са показали, че няма особена промяна и пробите отново са положителни. Това означава ново изолиране. Така Черно море няма да може да проведе нормална подготовка и пак трябва да прибегне до голяма част от юношите си. 

Затова от спортно-техническия щаб на варненци обмислят да дадат пресконференция и да внесат официално писмо до БФС за отлагане на двубоя им от първия кръг на новия шампионат, в който гостуват на Славия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Covid 20

    1 0 Отговор
    Хайде хайде, има още 3 седмици, оздравявайте бързо, нищо ви няма!
    И дано да е така, желая бързо възстановяване :)