Last news in Fakti

19 Юли, 2020 17:21 1 580 0

Стърлинг е близо до подпис на рекорден договор

  • рахийм стърлинг-
  • адидас-
  • найк-
  • футбол-
  • реал мадрид-
  • манчестър сити

Твърди се, че контрактът ще бъде на стойност 10 милиона паунда с включени допълнителни бонуси за играча

Стърлинг е близо до подпис на рекорден договор - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг е близо до това да подпише рекорден договор с гиганта за спортна екипировка Adidas. В момента английският национал има споразумение с другия голям концерн в тази сфера - Nike. То обаче изтича на 31 юли, а Стърлинг вече е договорил условията, срещу които ще подпише с конкуренцията. Твърди се, че контрактът ще бъде на стойност 10 милиона паунда с включени допълнителни бонуси за играча.

Според "Таймс" този договор може да улесни преминаването на Стърлинг в Реал Мадрид. Неведнъж Adidas е помагал на кралския клуб за реализирането на гръмки трансфери в миналото, като един от примерите за това е Дейвид Бекъм. Компанията ще се опита да направи същото със Стърлинг през това лято. "Таймс" добавя, че желанието на самия играч също е да заиграе на "Сантиаго Бернабеу".

Според медиите на Острова Стърлинг ще подпише най-скъпия договор, който британски футболист някога е парафирал с доставчик на спортна екипировка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА