Last news in Fakti

19 Юли, 2020 18:08 1 270 0

Отбор, борещ се за оцеляване във Висшата лига, остана без треньор

  • найджъл пиърсън-
  • уотфорд-
  • футбол-
  • висша лига

имът се намира на 17-ата позиция и е опасно близо до зоната за изпадане, след като загуби така важния сблъсък с Уест Хем в петък

Отбор, борещ се за оцеляване във Висшата лига, остана без треньор - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Уотфорд - Найджъл Пиърсън, бе уволнен от поста си само два кръга преди края на кампанията във Висша лига. Тимът се намира на 17-ата позиция и е опасно близо до зоната за изпадане, след като загуби така важния сблъсък с Уест Хем в петък. 

До края на сезона на "стършелите" им остава домакинство на Манчестър Сити и гостуване на Арсенал и задачата за оцеляване изглежда изключително трудна. 

Пиърсън пое отбора през декември, когато тимът бе записал едва 8 точки от 15 изиграни срещи. Веднага след идването му Уотфорд остана непобеден в 6 поредни срещи, което обнадежди феновете на отбора, но в крайна сметка, изглежда дори триумфа над Манчестър Юнайтед и края на победната серия на шампиона Ливърпул не са убедили ръководството на клуба в треньорските качества на Пиърсън. 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА