Last news in Fakti

20 Юли, 2020 18:43 3 422 3

Двама от членовете на ЦСКА 1948 напуснаха след скандал

  • цска 1948-
  • футбол-
  • добрин гьонов

Съжалявам за решението им, изключително много ги уважавам - те са емблематични фигури за ЦСКА

Двама от членовете на ЦСКА 1948 напуснаха след скандал - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов коментира гръмналия скандал в клуба. По-рано през деня стана ясно, че Васил Бурановски - Васо Пожарната и Владимир Суров - Малкото Дуче са напуснали сдружението на "червените", като Пожарната е поискал оставките на Гьонов и хората от Управителния съвет на клуба.

"Факт е, че двама от членовете на сдружението се оттеглиха недоволни. Те го обявиха пред всички на събранието и поискаха оставки - моята и на Управителния съвет. Болшинството от останалите членове обаче заеха позиция срещу техните доводи. Беше отговорено на всички техни въпроси. Никой друг от членовете не ги подкрепи в исканията им. След края на дискусията двамата обявиха, че напускат сдружението. Така от вчера до днес сме намалели с двама в сдружението.

Съжалявам за решението им, изключително много ги уважавам - те са емблематични фигури за ЦСКА. Надявах се, че чрез диалог ще разберат действията ни, за които имаха въпроси и критика. С единия след събранието дори имахме личен разговор. Всъщност, и двамата заявиха след края на събранието, че продължават да подкрепят отбора, но не искат да са част от сдружението. Пред всички заявиха, че остават фенове на отбора. Мога да кажа категорично, че нашето сдружение се развива", каза Добрин Гьонов пред sportal.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 OLD MASTER

    19 4 Отговор
    Крадливи и безочливи! Имаше търг - загубихте и въпреки това като ГЬОНОВЕ ползвахте нахално и публично емблемата повече от две години! Не била тази, а била онази... Тези ги разправяйте на цеките, на Гелосания и в "Лека нощ деца". За да подкрепям тази емблема на "Народна (а не българска) Армия" съм "бягал" от лекции и упражнения във ВМЕИ "Ленин" . Появихте се като ГМО проект на домуз и цеките и прилагате същите бизнес похвати за да просперирате, НО НАСРЕЩА ВИ Е ГРИШАТА! Нямате бъдеще! БОСЪТ СИ ОТИВА, РАЗПАДА ЗАПОЧНА и вие заедно с него! СБОГОМ, СБОГОМ, СБОГОМ, СБОГОМ КАЗАХ....
  • 2 ЛЕВСКИ 1914

    8 11 Отговор
    Търга беше нагласен този търг е фалшив Литекс НЕ Е Цска Цска ФАЛИРА.
  • 3 Българинъ

    0 0 Отговор
    Още не е сменена емблемата на автомобила на тези...