Last news in Fakti

20 Юли, 2020 17:01 2 316 3

ЦСКА 1948 осъществи нов любопитен трансфер

  • георги русев-
  • футбол-
  • цска 1948-
  • цветомир найденов

Собственикът на клуба Цветомир Найденов обяви, че към "червените" се присъединява и Георги Русев

ЦСКА 1948 осъществи нов любопитен трансфер - 1
Снимка: Facebook

Новакът в еfbet Лига ЦСКА 1948 осъществи нов любопитен трансфер, продължавайки да подсилва състава си за мачовете в елита. Собственикът на клуба Цветомир Найденов обяви, че към "червените" се присъединява и Георги Русев. 

Младежкият национал до този момент беше основен футболист на Септември (София). Преди това Русев игра и в Испания - за Елче и Хетафе. 

"Добре дошъл на Георги Русев в ЦСКА от София!", написа Найденов във "Фейсбук", обявявайки трансфера, след като по-рано се появи информация, че Русев е желан от Левски. 

През изминалия сезон крилото записа 18 мача и 9 гола за Септември (София), който не успя да се класира в efbet Лига, след като загуби баража с 0:2 от Царско село.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маца

    3 0 Отговор
    Аз помислих, че са взели ББ за център нападател, пък то...
  • 2 123

    2 0 Отговор
    Следващия нов ще е Божков той ще масажира собственика
  • 3 Ицо

    0 0 Отговор
    ВЗЕМЕТЕ БОЙКО БОРИСОВ ОТ БИСТРИЦА И БОЖИНОВ ОТ ПЕСКАРА И СТЕ ГОТОВИ