Last news in Fakti

20 Юли, 2020 20:40 6 416 9

Изхвърлиха от националния отбор един от най-талантливите ни състезатели

  • йордан янчев-
  • плуване-
  • национален отбор

Новината съобщи председателят на Българската федерация по плувни спортове Георги Аврамчев

Изхвърлиха от националния отбор един от най-талантливите ни състезатели - 1

Един от най-талантливите родни плувци в последните години Йордан Янчев е отстранен от националния отбор за неспазване на режима. Новината съобщи председателят на Българската федерация по плувни спортове Георги Аврамчев. От два месеца Янчев е в родния си град Сандански, където продължава подготовка самостоятелно.

"Истината за Янчев е, че от два месеца е отстранен от националния отбор, спрени са му стипендиите. Надявам се да тренира и когато покаже необходимите резултати да се завърне отново и да се включи към ядрото, което се готви за олимпийските игри. Доколкото знам Янчев иска да продължи образованието си в Америка - дано стане. Ако не - ще си продължи тук и дано си е взел поука. Шанс ще му бъде даден - стига той да го иска и да покаже, че го заслужава“, коментира Аврамчев пред "Спортал".

Той съобщи още, че втората проба на Антъни Иванов, направена след 14-дневната карантина, също е дала положителен резултат. „Явно още не е изчистил вируса, иначе е в много добро състояние. Очакваме просто да покаже отрицателен тест, за да може да бъде освободен от болницата и да се възстанови още малко. Вирусът ще го върнe малко назад, но той е упорит“, коментира Аврамчев.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госあ

    10 14 Отговор
    Ха ! Мърльо! Той му бил дал шанс. Дано има успех момчето и да се махне от България.
  • 2 Asdfg

    7 1 Отговор
    Ивайлооооо, веднага след заглавието...Овината или Новината? Уточнявай ги тези неща момче!
  • 3 Винкел

    25 2 Отговор
    Много сте хитри. Момчето тренира по индивидуална програма, а вие го махате от националния. Ми направо му кажете да се състезава за Щатите например. А в Токио вие от Федерацията ще плувате за титли. Чугунени глави.
  • 4 Eeee

    5 7 Отговор
    Щом е изхвърлен,значи не е талантлив.
  • 5 Тъпа чукча

    4 9 Отговор
    Ако ще се състезава за друга държава да дъха супата безродника,

    Коментиран от #6

  • 6 Госあ

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "Тъпа чукча":

    Супата ще я духаш ти бацка.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 браво

    3 0 Отговор
    на момчето!А Абрам.....,той ли ше плува!....
  • 9 Mihail Petrov

    2 2 Отговор
    Ето така се гонят хората от БГ , ама на кой да му дойде на акъла . Това момче няма и да се върне поне докато е на 35 , ако става за спорта о му се учи . Америка дава равен старт на всички .