20 Юли, 2020 20:56 2 729 1

Напук на финансовата стагнация: Милан поскъпна солидно

  • милан-
  • футбол-
  • серия а-
  • футболисти

Изчисленията са направени на база цената платена от Милан, за да привлекат въпросните играчи, и тяхната стойност в момента

Напук на финансовата стагнация: Милан поскъпна солидно - 1
Снимка: БГНЕС

Цената на редица играчи на италианския Милан се повиши значително след паузата в първенството заради коронавируса. Това се дължи на отличните игри на „росонерите” след принудителното прекъсване. Според местното издание Calciomercato, 9 от основните футболисти на Милан са поскъпнали, въпреки финансовата стагнация в световен мащаб.

Според изчисленията, цената на Милан се е повишила с цели 261 млн. евро, като в списъка с играчите, чиято цена е направила скок са имена като Тео Ернандес, Франк Кесие, Хакан Чалханоглу, Анте Ребич и др.

Изчисленията са направени на база цената платена от Милан, за да привлекат въпросните играчи, и тяхната стойност в момента.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дрън дрън...

    3 2 Отговор
    ...та пляс!!