Last news in Fakti

20 Юли, 2020 21:30 2 067 8

Феновете на Реал Мадрид отбелязват 34-а шампионска титла с обща снимка

  • реал мадрид-
  • фенове-
  • футбол

За предпочитане е "дрескодът" да е фланелки на любимците ни от Мадрид

Феновете на Реал Мадрид отбелязват 34-а шампионска титла с обща снимка - 1

Официалният Фен Клуб Реал Мадрид - България организира специално събитие по случай спечелената 34-а шампионска титла. В събота (25 юли) от 11:00 часа всички мадридисти ще могат да се включват в обща снимка пред храм-паметника "Александър Невски". 

Ето и цялото съобщение от българските мадридисти.

"Официален Фен Клуб Реал Мадрид - България ви кани на едно вълнуващо и "шампионско" мероприятие в събота (25.07.2020г. от 11:00 ч.). Събитието ще носи наименованието "Сибелес" и ще се състои пред Храм-паметника "Свети Александър Невски" в столицата.

Всички привърженици и симпатизанти на шампиона на Испания - Реал Мадрид, могат да се присъединят към това емоционално събитие и да се включат в паметната снимка по случай 34-ата титла на "кралете".

За предпочитане е "дрескодът" да е фланелки на любимците ни от Мадрид, а знамена, флагове, шалове, транспаранти и всякакви артикули на "белите" са добре приети. С удоволствие ще посрещнем и креативни идеи, свързани с числото "34" .

Организацията е съобразена с епидемичната обстановка, поради която ще сме на открито. ;) Нека покажем на света, че и в България, има силно развит мадридизъм и хиляди фенове, които толкова обичат и подкрепят Реал Мадрид, празнуват титлата!".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Real

    7 6 Отговор
    Браво! Подкрепям, наш ред е да сме шампиони! Радвам се затова, че е наблегнато на това и че сме Българи, които обичаме отбора.
  • 2 Ха , тези се оср.....

    10 7 Отговор
    Голяма глупост
  • 3 Голем смях

    11 6 Отговор
    Светът ще свърши ,глупаците няма да свършат.Българи фенове на ...Реал.Лесно е да си фен на Реал или Барса.Интересно ,колко испанци има фенове на Левски и ЦСКА-Ловеч.Или на шампиона Лудогорец.

    Коментиран от #4

  • 4 Гост

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "Голем смях":

    Зарежи това виж БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ ххаахаха пълно с патриоти в тая държава фенове били смешници сте не фенове същото като тоя който ви управлява
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ман Утд

    2 7 Отговор
    Фенове на Реал Дузпалид! Факт е,че Перес я купи тая титла. Всеки закучен мач -дузпа за Реал.Идентична спорна ситуация за противника, съдията даже не гледа ВАР.
  • 8 В.В.П.

    1 4 Отговор
    Тъпня...ГОЛЯМА...