Last news in Fakti

22 Юли, 2020 13:03 1 342 1

Мбапе: Оставам в ПСЖ каквото и да се случи

  • килиан мбапе-
  • псж-
  • футбол

50-годишнината е много важна за клуба, феновете, всички

Мбапе: Оставам в ПСЖ каквото и да се случи - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе обяви, че няма намерение да напуска клуба това лято. 21-годишният французин от доста време е трансферна цел на Реал Мадрид.

"Тук съм. Част от този проект съм за четвърта година. 50-годишнината е много важна за клуба, феновете, всички. Ще бъда тук, каквото и да се случи", заяви Мбапе.

Той говори след третата контрола на ПСЖ, в която шампионът на Франция победи Селтик с 4:0. Мбапе откри резултата още в първата минута. Неймар удвои аванса на парижани, а Ерера и Сарабия се разписаха след почивката. Отборът на Томас Тухел се готви за подновяването на Шампионската лига през август.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PSG 1970

    2 1 Отговор
    Браво, само така! Битка докрай и никакво предателство, с пожелание за още купи, 2 финала предстоят - на 24 и 31-ви...