Last news in Fakti

27 Юли, 2020 10:18 1 681 1

От Каляри: Смятаме да задържим Десподов

  • каляри-
  • десподов-
  • задържане-
  • перспектива-
  • оферти

"Перспективата пред Десподов е най-голяма от всички футболисти, които се завръщат в Каляри", пишат италианските медии

От Каляри: Смятаме да задържим Десподов - 1

Ръководството на Каляри възнамерява да задържи Кирил Десподов през следващия сезон и да му даде шанс да се докаже в Серия А. Според информацията на „Сentotrentuno“, италианският клуб не смята да отдава българския национал за втори пореден сезон под наем.

Каляри ще се раздели с 23-годишния футболист само, ако получи достатъчно добра оферта за него.

"Перспективата пред Десподов е най-голяма от всички футболисти, които се завръщат в Каляри. Той има най-голям шанс да остане в отбора през новия сезон и да получи шанс да се докаже в Серия А. В Каляри силно вярват в качествата на българския нападател. Сезонът му под наем в Австрия с екипа на Щурм Грац вдигна цената му“, пише в анализа на италианското изданието.

"Десподов направи поредица от мачове на високо ниво, с което предизвика вниманието на редица отбори. От него се интересуват АЕК Атина и Лориен, но Каляри едва ли ще го пусне преди новият треньор да го оцени“, се казва още в материала на „Сentotrentuno“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 111111

    6 0 Отговор
    Браво на нашето момче, дано успее и да стигне големи върхове в спорта.