2 Август, 2020 16:18 2 119 0

Кирил Десподов ще има нов треньор в Каляри, вижте кой е фаворит

  • кирил десподов-
  • каляри-
  • нов треньор-
  • еузебио ди франческо

Поредна смяна на треньора в южняшкия тим

Досегашният старши треньор на Каляри Валтер Дзенга заяви, че напуска клуба. Така българският национал Кирил Десподов, заедно със съотборниците си, очакват да разберат името на новия си наставник. В Италия като фаворит за заместник на Дзенга се посочва Еузебио Ди Франческо.

В последния си мач от Серия А Каляри допусна тежко поражение от Милан с 0:3. В навечерието на срещата Валтер Дзенга е разбрал, че от следващия сезон няма да е начело на тима.

„Разбрах, че ще загубя работата си в навечерието на мача с Милан. Президентът на клуба има силата да решава кой трябва да работи с отбора. Мисля, че нямам с какво да се укорявам. Искам да благодаря на клуба, че ми даде тази възможност", сподели пред Sky Italia Дзенга, който пое Каляри през март. Договорът му изтича в края на сезона и вече стана ясно, че няма да бъде подновен.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА