Last news in Fakti

28 Юли, 2020 10:43 1 590 1

Марселиньо продължава кариерата си в Бразилия

  • марселиньо-
  • бразилия-
  • футбол-
  • лудогорец

Във Витория Марселиньо ще работи с познато лице - в момента треньор на тима от Серия "Б" е Бруно Пивети, който беше помощник на Пауло Аутуори в Лудогорец

Марселиньо продължава кариерата си в Бразилия - 1
Снимка: БГНЕС

Доскорошната звезда на Лудогорец Марселиньо си намери отбор в своята родина. В понеделник втородивизионният Витория обяви, че ще подсили атакуващото си звено с 35-годишния офанзивен полузащитник, който от 2011 година бе в Лудогорец. Очаква се в сряда той да премине медицински тестове и да подпише договора си с клуба.

Във Витория Марселиньо ще работи с познато лице - в момента треньор на тима от Серия "Б" е Бруно Пивети, който беше помощник на Пауло Аутуори в Лудогорец. Двамата се засякоха в Разград през сезон 2017/2018 г.

Откакто Марселиньо пристигна в Лудогорец, отборът спечели девет поредни шампионски титли. В добавка той завоюва два пъти Купата на България и четири пъти Суперкупата. Общо бразилецът изигра 324 мача и вкара 93 гола.

Марселиньо е второто ново попълнение, обявено от Витория след спирането на бразилския футбол. Преди това клубът привлече в редиците си Матеушиньо, бивш играч на Гуарани.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пената от Мировяне

    3 0 Отговор
    Да вземе и Братиньо с него и да не го връща !!!