Last news in Fakti

28 Юли, 2020 09:15 1 984 2

Юрген Клоп звъннал на Сър Алекс в 3 през нощта, за да се хвали с титлата

  • юрген коп-
  • футбол-
  • сър алекс фъргюсън-
  • висша лига

Двамата специалисти имат много близки отношения и никак не е изненадващо, че германецът е искал да се похвали с радостта си след първата титла на "мърсисайдци" от 30 години насам

Юрген Клоп звъннал на Сър Алекс в 3 през нощта, за да се хвали с титлата - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният наставник на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън сподели, че по време на екстаза от спечелената титла във Висшата лига мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп му звънял в 3 часа през нощта. 

Двамата специалисти имат много близки отношения и никак не е изненадващо, че германецът е искал да се похвали с радостта си след първата титла на "мърсисайдци" от 30 години насам. Великията шотландски мениджър от близкото минало сподели любопитната история, отдавайки заслуженото на Клоп и неговите момчета за страхотната кампания. 

"Юрген, постижението ви е страхотно и напълно заслужено. Първа титла след 30 години е истинско постижение. Отборът беше на много високо ниво през цялата кампания и твоят характер се усети из целия клуб", започна Фъргюсън. 

"Ще ти простя, че ме събуди в 3 часа през нощта, за да ми кажеш, че сте спечелили лигата. Благодаря ти, наистина го заслужаваш", завърши шотландецът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мой

    5 1 Отговор
    Клоп е велик. Сърът е легенда, а Клоп е много голям.
  • 2 Диньо10

    5 3 Отговор
    Айде хаирлия да ви е! След 30 г. пак!