Last news in Fakti

29 Юли, 2020 10:52 2 022 7

Събраха 2.6 млн. за Левски

  • левски-
  • фенове-
  • тръст синя българия-
  • дарения

В това число влизат всички пера, които бяха активно застъпени в кампанията - дарения, абонаментни карти, виртуални билети, продажба на фен артикули

Събраха 2.6 млн. за Левски - 1
Снимка: БГНЕС

От Тръст "Синя България" публикуваха отчет за дарителските си кампании и последните постижения на организацията в редица направления, целящи подкрепата на Левски.

Кампаниите на "Синя България" стартираха в средата на февруари. До 19:14 часа вчера сумата, набрана по тях, е 2 616 096, 29 лева.

В това число влизат всички пера, които бяха активно застъпени в кампанията - дарения, абонаментни карти, виртуални билети, продажба на фен артикули.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 браво бе

    7 3 Отговор
    ,ама не стигат....
  • 2 Николай Гачев

    4 3 Отговор
    Евала !!
  • 3 Браво

    8 1 Отговор
    Покривайте харчовете на бивши и настоящи собственици и всякакви меринджеи.... Щом има наивници - дарявайте! За заплати на нови "звезди" от Африка, комисионни на меринджеите им, а може и за нов джип за ревльото, с който да минава на червено!

    Коментиран от #4

  • 4 грешиш

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "Браво":

    Когато алтернативата е съдба като на ЦСКА - София истинските фенове застават зад отбора, независимо как са натрупани тези задължения. Сега е момента да се изчистят и клуба да започне да се издържа сам. Дори това да коства няколко години слаб отбор феновете ще го подкрепят. Сега управлението за пръв път от прехода насам е различно и има голям шанс това да се случи.

    Коментиран от #5

  • 5 Браво

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "грешиш":

    Каквото и да правят феновете, фалита е неизбежен.... Ама като ви харесва, плащате масрафите на бивши и настоящи собственици и меринджеи! Ако не го правите, тити ще ревне, а може и направо да се тръгне от рев!
  • 6 новинка

    2 0 Отговор
    Главбулгарстрой ще спасява Левски. Ха сега познайте кой е собственика на фирмата? Бойко Борисов. А декларира, че не се занимава с футбол, с Левски. Същата фирма строи и подпорната стена- хотел на плажа. А Бойко мълчи като женски полов орган за незаконния строеж.
  • 7 гост

    0 0 Отговор
    Тези пари са за развитие на детския ,юношеския и младежкия отбори на клуба - практика на всеки клуб в страната от 30 години насам???!!!