Last news in Fakti

29 Юли, 2020 11:45 2 426 3

Уреждат нов спонсор за Левски до старта на сезона

  • наско сираков-
  • футбол-
  • левски

В последните дни собственикът на клуба Наско Сираков е провел множество срещи с евентуални спомоществователи

Уреждат нов спонсор за Левски до старта на сезона - 1
Снимка: БГНЕС

До старта на новия сезон в Левски може да успеят да уредят още един спонсор, пък макар и не генерален, съобщава "Меридиан мач".

В последните дни собственикът на клуба Наско Сираков е провел множество срещи с евентуални спомоществователи. След като получи акциите на "сините", Сираков заяви, че всичките позиции за рекламодатели са отворени, с изключение на тази за името на стадиона.

Оттогава досега обаче столичани подписаха само с една фирма. Очаква се да има раздвижване по темата с евентуални нови спонсори в следващите дни.

Както е известно, отборът завърши сезона без лого на гърдите на фланелките.

Сираков е обещал да плати дължимите заплати на футболистите на Левски, но това на този етап не се случва.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимчят

    7 7 Отговор
    Който напусне,ще сбърка.Левски ще се оправи и ще бъде водещ.Парите.че времено са намалени,който е умен знае,че това няма да е за дълго,но има футболисти с малко сиво вещрство и ламтят за много,но без ппкритие.Тези които напускат,не са кой знае какво направили,по добре да освободят място за истински Левскари и футболисти.....
  • 2 Манги

    6 0 Отговор
    Футболния клуб е като всяка фирма. Ако има конкурентен продукт и го предлага, и се търси, фирмата печели... Защо нашите ФК постоянно търсят спонсори? Защото са некадърници. ФК печели от публиката. Къде е тя? Всичко останало е подръжка на системи. Обречен е този клуб. Рано или късно няма са го има. Освен ако заплатите на ритнитопковците не станат по 500 лева. Процентно разпределение от продадените билети за мачове. Как искат безумни пари след като нищо не изкарват?
  • 3 Гост

    3 0 Отговор
    Във футбола приходите са от 1.билети, 2.тв права, 3.реклама, 4.сувенири за феновете.
    У нас са измислили 5.генерален спонсор, което е прикрито пране на пари, защото този спонсор реално губи парите си и никой бизнес не би го направил от добро сърце.
    Сираков отново залага на петия начин за финансиране. Във време на протести с/у мафията, да залагаш на финансиране от нея, не е особено мъдро. Сираков не е глупав, но или положението е неспасяемо, или калта във футбола ни е толкова много, че без мръсни пари в него не може!