Last news in Fakti

29 Юли, 2020 13:48 2 912 2

Ето кой е най-грубият футболист в света

  • херардо бедоя-
  • футбол

Серхио Рамос не може да се сравнява с Херардо Бедоя

Ето кой е най-грубият футболист в света - 1

Срещу този човек Серхио Рамос е истински ангел! Моля? Та Рамос е най-грубият футболист според статистиките на "Реал" (Мадрид), на "Ел Класико", на Примера дивисион, на Шампионската лига... Всичко това е вярно, но бранителят на "Белия балет" не може да се сравнява с Херардо Бедоя. Без никакво съмнение той е грубиян №1, когато се разглежда целия свят.

Бедоя е в Книгата за рекордите на Гинес заради своите 46 червени картона, които е получил в 20-годишната си професионална кариера. Едва ли ще се учудите и от прякора му - Звяра. "Когато Бедоя отиде в телевизионно студио, водещият почти винаги се е подготвил с червен картон в сакото", разкрива колумбийският журналист Карл Ворсвик.

Пикът в грубостите на играча е и хит в интернет канала You Tube. В шокиращото видео Бедоя рита безпощадно паднал на земята съперник.

"Трудно е човек да повярва какъв е Херардо на терена и извън него - продължава Ворсвик. - Когато играе, неговата експлозивност няма граници. А покажат ли му червен картон, губи всякакъв контрол. В цивилния живот той е съвсем нормален...".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Томислав

    1 0 Отговор
    Искам да видя как влиза отзад на Баце.

    Коментиран от #2

  • 2 Бесен охлюв

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Томислав":

    Да , да , да ......