Last news in Fakti

29 Юли, 2020 14:39 1 354 0

Ернан Креспо мечтае да стане мениджър в отбор от Висшата лига

  • ернан креспо-
  • футбол-
  • висша лига-
  • мениджър-
  • треньор

В момента 45-годишния аржентинец е начело на Дефенса и Хустисия в родината си

Ернан Креспо мечтае да стане мениджър в отбор от Висшата лига - 1
Снимка: БГНЕС

Ернан Креспо мечтае да стане мениджър в отбор от Висшата лига. В момента 45-годишния аржентинец е начело на Дефенса и Хустисия в родината си.

"Бях много щастлив, когато играех в Англия. Беше ми приятно да се отправя към тренировката, да общувам с феновете. Искам да преживея всичко това отново, но като треньор.

Много ми харесва Висшата лига, както и Чемпиъншип, искам да поработя там. Мечтаех да бъда треньор. Под ръководството на Жозе Моуриньо в Челси и Интер научих доста за треньорската професия.

Трябва да умееш да работиш добре с пресата, докторите, играчите, персонала, феновете, да работиш върху атмосферата в съблекалнята. Моуриньо, Биелса и Карло Анчелоти ми отвориха очите за много неща", каза бившият футболист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА