Last news in Fakti

30 Юли, 2020 15:16 4 605 5

Крушарски: Парите свършиха, оставих всичко в ръцете на Гонзо и Акрапович

  • христо крушарски-
  • локомотив пловдив-
  • футбол-
  • георги иванов - гонзо-
  • бруно акрапович

Това, че Митко Илиев бе определен за №1, е чест за Локомотив и говори красноречиво за работата на целия екип

Крушарски: Парите свършиха, оставих всичко в ръцете на Гонзо и Акрапович - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разкри, че в момента няма време да обръща внимание на клуба, тъй като има други проблеми и, че нещата със селекцията се движат от спортния директор Георги Иванов и наставникът Бруно Акрапович. Освен това той коментира и предстоящия двубой за Суперкупата на страната с Лудогорец.

"Мач като мач, нищо по-особено не виждам. Премии? За пари не говорим. Парите свършиха. Нищо специално няма да има", заяви той.

"Това, че Митко Илиев бе определен за №1, е чест за Локомотив и говори красноречиво за работата на целия екип. Нямам предвид само Илиев и Акрапович персонално, но целият ни отбор, наред и с директорите. Това означава, че сме си свършили правилно работата", продължи Крушарски.

"Не съм в течение със селекцията и изобщо нямам идея какво се случва с отбора. Оставил съм ги да се оправят сами на Боровец, а аз съм в София по свои дела. Имам достатъчно проблеми и в момента не мога да обръщам голямо внимание на клуба. Поверил съм нещата на Гонзо и Бруно. Те си работят по селекцията, така че аз не мога да коментирам въпроса", красноречив е собственикът.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пантуци

    11 3 Отговор
    футбола е неразделна част от държавата и нейно отражение,ако искате управия и оттам и пари дигайте се заедно с феновете и се присъединете към протеста
  • 2 ПЕНКО

    21 3 Отговор
    ДЕЦА , КОГАТО БЯХМЕ НАРОД В "ЖИВКОВИЯ СОЦИАЛИЗЪМ + ДИКТАТУРА НА ПАРТОКРАЦИЯТА " СПОРТЪТ БЕШЕ В ИМЕТО НА НАРОДА !!!!!! ИМАХМЕ ТОПЛИ ЗАЛИ И СТАДИОНИ И ВСИЧКИ ДЕЦА СПОРТУВАХА И БЯХА ОБУЧЕНИ ДА ПЛУВАТ / АЗ ЛИЧНО НАУЧИХ 300 ДЕЦА В ТРЕТИ КЛАС И 78 НА ПИОНЕРСКИ ЛАГЕР ДА ПЛУВАТ ЯКОО "!!!! НО БЯХМЕ НАРОД И ДЪРЖАВА !!! БЯХМЕ ЗАЕДНО И СЕ УВАЖАВАХМЕ И СЕ ГРИЖЕХМЕ ЕДИН ЗА ДРУГ -И ПИЕХМЕ ЕДИН СЪС ДРУГ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 3 Бедняк

    12 3 Отговор
    Само смяна на системата! Не ме интересуват партиите. Чисто мажоритарна система само специалисти във всички области на икономиката, без политически идеологии.
  • 4 Бруно Ухапуич

    1 2 Отговор
    Аз маймунека и манафски и дюлев и ябълчев
  • 5 Бруно Ухапуич

    1 2 Отговор
    Аз маймунека и манафски, и дюлев ,и ябълчев и крушев.