Last news in Fakti

30 Юли, 2020 07:31 3 595 3

Златан няма спиране. Постави нов зашеметяващ рекорд

  • златан ибрахимович-
  • футбол-
  • милан-
  • серия а

Той се превърна в единствения футболист, който има поне 50 гола за Милан и Интер в Серия А

Златан няма спиране. Постави нов зашеметяващ рекорд - 1
Снимка: БГНЕС

След снощния разгром на Милан над Сампдория с 1:4 като гост, шведската звезда на "росонерите" постави нов рекорд. Той се превърна в единствения футболист, който има поне 50 гола за Милан и Интер в Серия А. Ибра се разписа на два пъти във вратата на Владимиро Фалконе снощи и отново смая света със своята упоритост и работа. 

Той е на 38 години и се очаква след края на кампанията да се прибере в Швеция, където да завърши своята кариера, но в последните седмици, индикациите от Ботуша са, че той може да остане на "Сан Сиро" поне до лятото на 2021 г. Това е втори период за него в Милан, след като бе в тима и в периода от 2010 до 2012 година. С червено-бялата фланелка Златан е носител на титлата и Суперкупата на Италия.
 


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Komapak

    7 0 Отговор
    Авторааааа. Червено черни са.....
  • 2 бат Тонка

    6 0 Отговор
    Може да я няма скоростта на млад футболист, но класата му е на топ ниво. Самото му движение по терена, позициониране и завършек са невероятни.
  • 3 Винаги една глава над всички останали

    0 0 Отговор
    Ибра- Трибала, "тракийски войн", е най-великия, футболист за всички времена, играл, с толкова различни отбори и помогнал за всеки един от тях, да станат по добри и авансират нагоре , когато той е бил в игра.