Last news in Fakti

31 Юли, 2020 10:25 1 696 1

Крушарски: Отиваме и вземаме Купата, а другите да сърбат от на Любо Пенев супата

  • христо крушарски-
  • футбол-
  • локомотив пловдив-
  • суперкупа на българия

Смятам, че отборът е добре подготвен и ще даде всичко от себе си, за да ни зарадва

Крушарски: Отиваме и вземаме Купата, а другите да сърбат от на Любо Пенев супата - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски изрази оптимизъм преди мача за Суперкупата на България срещу Лудогорец, пише "Марица". Черно-белите излизат в неделя от 20.30 часа на стадиона в Делиормана в опит да завоюват за втори път трофея, който за първи път бе донесен на Лаута през 2004 г. от Едуард Ераносян и момчетата му.

"Отиваме и вземаме Купата. "Доброжелателите" ни да сърбат от на Любо Пенев супата", в шеговит тон заяви пред репортера ни 63-годишният бизнесмен.

"Смятам, че отборът е добре подготвен и ще даде всичко от себе си, за да ни зарадва. Премиите не са тема на разговор с медиите. Имаме си вътрешноклубен правилник. Във финансово отношение сме изрядни за разлика от доста други отбори. Запазихме си състава и с малко подкрепления се надявам, че ще имаме още по-добър сезон", допълни Крушарски.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимчят

    3 0 Отговор
    Това е ,вечния оптимист,но почти винаги каквото каже,става така,а не като онази пиперуда саката... да е точно обратното..