Last news in Fakti

3 Август, 2020 14:58 2 283 2

Арсенал ще се раздели с деветима играчи, за да събере бюджет

  • арсенал-
  • трансферен прозорец-
  • футбол-
  • селекция-
  • бюджет

Сред играчите, застрашени от продажба са Сократис, Матео Гендузи, Лукас Торейра, Сеад Колашинац

Арсенал ще се раздели с деветима играчи, за да събере бюджет - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Арсенал е готово да се раздели с до деветима играчи през идващия летен трансферен прозорец, сред които и стрелеца Александър Лаказет. 

"Артилеристите" не разполагат с голям бюджет за подсилването на състава си през лятото, което кара ръководните фактори да търсят решения чрез продажби на играчи от състава. След спечелването на ФА Къп и осигуряването на участие в Лига Европа Микел Артета добави пари към трансферния си бюджет, но той все още знае, че ще трябва да продава, за да набере средства за целите си. 

Сред играчите, застрашени от продажба са Сократис, Матео Гендузи, Лукас Торейра, Сеад Колашинац. Александър Лаказет и Ектор Бейерин също може да си тръгнат, ако клубът получи достатъчно удовлетворителни оферти. 

Средствата от евентуалните продажби биха били реинвестирани и в евентуален нов договор за звездата на тима Пиер-Емерик Обамеянг.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Страничен

    3 0 Отговор
    Немотия!
  • 2 как се

    4 0 Отговор
    работи!А не Тити-мики и др. продават стари вестници/акции/...