Last news in Fakti

4 Август, 2020 06:51 1 878 1

Конте беснее: Ще съди авторитетно издание

  • антонио конте-
  • футбол-
  • ювентус

Категорично отричам информацията в материала на "La Reppublica", че съм говорил с Ювентус и съм ги питал дали ще ме вземат обратно, ако уволнят Сари

Конте беснее: Ще съди авторитетно издание - 1
Снимка: БГНЕС

Преди дни се появиха информации, че треньорът на Интер Антонио Конте ще се раздели с "нерадзурите" след края на сезона и ще се върне в клуба на сърцето си Ювентус.

"Категорично отричам информацията в материала на "La Reppublica", че съм говорил с Ювентус и съм ги питал дали ще ме вземат обратно, ако уволнят Сари. Ще съдя автора на новината и главния редактор! Имам още 3 години в Интер и ще се боря до последно да създадем успешен и печеливш продукт", каза още италианския специалист.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    1 0 Отговор
    Много полезно е отвреме навреме да бъдат съдене журналисти,някои от тях съвсем са се разпасали и трябва силово да бъдат връщани в нормалността.