Last news in Fakti

6 Август, 2020 08:42 3 058 0

Треньор в Спартак Вн и нападател в Шумен попадна в деликатна ситуация

  • румен николов-
  • футбол-
  • спартак варна-
  • шумен

По непотвърдена информация от варненския клуб са посъветвали Николов да не играе срещу тях

Треньор в Спартак Вн и нападател в Шумен попадна в деликатна ситуация - 1


Няма причина Румен Николов да не играе за Шумен срещу Спартак в неделя. Надявам се, че ще излезе на терена и ще ни помогне. Той е важен играч за нашия колектив и отбор с човешките си и футболни качества, заяви капитанът на Шумен Юлиян Загоров. "Соколите" гостуват в Шумен тази неделя от 18 часа. 

Както е известно, Румен Николов се намира в деликатна ситуация, тъй като от март играе за шуменци, но през май започна работа в Спартак като треньор в школата. По непотвърдена информация от варненския клуб са посъветвали Николов да не играе срещу тях. 

Ние ще играем за самата игра, тъй като искаме да се утвърдим в групата и да оставяме добри впечатления с продукциите си. Спартак имат висока цел и напрежението ще е при тях. Съперникът е марка и емблема в родния футбол, но сега не е в добро състояние, допълни Загоров.

Дали ще издържим физически? Дано го направим, проведохме добра подготовка и сме в добро кондиционно състояние. Изградихме страхотен колектив, имаме прекрасни спонсори и сме амбицирани да радваме нашите привърженици, каза още Загоров, който допреди две години игра и за Спартак.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА