Last news in Fakti

6 Август, 2020 09:45 1 377 2

Станислав Иванов: За мен е чест името ми да се свързва със Спортинг

  • станислав иванов-
  • левски-
  • футбол-
  • спортинг лисабон

В момента съм концентриран изцяло върху Левски и предстоящите мачове от новото първенство

Станислав Иванов: За мен е чест името ми да се свързва със Спортинг  - 1
Снимка: БГНЕС

Крилото на Левски Станислав Иванов коментира пред португалския "Рекорд" информациите за евентуален негов трансфер в състава на Спортинг (Лисабон). В последните дни стана ясно, че младокът е харесан от "Лъвовете", които са готови да го вземат в редиците си.

"Спортинг е страхотен клуб. За мен е чест, че името ми се свързва с този отбор, но не знам дали трансферът ще се осъществи. В момента съм концентриран изцяло върху Левски и предстоящите мачове от новото първенство", споделя Стаси пред португалското издание.

В материала пише още, че шансът трансферът да стане факт не е малък, особено ако от Спортинг предложат веднага 500 хил. евро за Иванов. Към играча има интерес и от други клубове. До края на седмицата обаче негоа продажба е малко вероятна и треньорът Георги Тодоров го гласи за титуляр за първия мач с Берое.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 _пламен

    0 0 Отговор
    За него питат от всички грандове на Европа
  • 2 Готин

    1 0 Отговор
    Аниматор връзкар