6 Август, 2020 14:27 1 277 2

БФС с предупреждение към клубовете

  • бфс-
  • футбол-
  • първенство-
  • клубове-
  • efbet лига

Иска толерантност към съперници, съдии и фенове

БФС с предупреждение към клубовете  - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Българския футболен съюз пожелава успех на клубовете от всички нива на футбола ни през новия състезателен сезон 2020/2021 г.

"Убедени сме, че въпреки сериозните проблеми, причинени от глобалната пандемия, всички членове на българското футболно семейство ще направят така, че отново да наблюдаваме атрактивни двубои, подчинени на принципите на феърплея и на уважението и толерантността към съперници, съдии и фенове.

БФС държи да подчертае, че ще следи изключително стриктно спазването на мерките и препоръките на държавните власти за провеждане на спортни мероприятия в условията на COVID-19 и призовава всички клубове за максимално отговорно отношение в трудната за всички ни ситуация.

Още веднъж желаем успех и много поводи за радост на клубовете ни през сезон 2020/2021 г", се казва в обръщението на централата.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен

    2 0 Отговор
    Няма кво да станИ, кУзъта лай, синджирЪ гУ нямЪ!
  • 2 🤔🙄🤨

    1 0 Отговор
    Шуробаджанаци, ама иначе за респект разправят...