6 Август, 2020 14:45 1 842 9

Павел Колев: Сега в Левски е простичко - пари няма, действайте!

  • павел колев-
  • левски-
  • футбол-
  • селекция

90% от информацията в медиите е спекулация

Павел Колев: Сега в Левски е простичко - пари няма, действайте! - 1
Снимка: БГНЕС

Предсетателят на УС на Левски Павел Колев обяви, че е разговарял с 20 европейски клуба относно евентуални трансфери на сини футболисти. Към този този момент в клуба има оферта за един футболист.

Колев допълни, че Левски е намалил очакванията си за финансовите постъпления от трансфер на играчи, съобразявайки се с обстановката във футболна Европа след COVID-19.

“90% от информацията в медиите е спекулация. Имаме конкретна оферта за футболист в момента, която се надявам да доведе до изходящ трансфер. Причината да не го споменавам е, че му предстоят медицински прегледи. Очаквам да получа проектодоговор от купувач. Интерес към нашите футболисти има.

Разговарял съм с 20 клуба, повечето от тях бяха добре подготвени за нашите футболисти. На път сме да получим оферти от тях. Имаме няколко състезатели, които предизвикват интерес, и то сериозен. Какви са финансовите параметри? Те са на база трансферния пазар в Европа. Състоянието на повечето клубове не е никак розово. Нашите очаквания, които бяха консервативни, но доста смели, няма да бъдат осъществени що се отнася до приходната част. Но се надяваме да покрием с тях задълженията за последните пет-шест месеца”, каза Колев, след което продължи:

“Ако има нови попълнения, а вече имаме две - то те ще бъдат привлечени като свободни агенти.

Преди една година цяла Европа знаеше, че Левски разполага със средства и трябваше да слушам монолози на това колко богат е Левски. Сега е простичко: пари няма, действайте.

Ще има още нови попълнения, но те няма да се отразят на бюджета на Левски.

Левски е клуб с доста солидна история и смея да твърдя, че през последната година се превърна в синоним на коректност и доста добър платежоспособен отбор. За съжаление това вече не е факт, но искаме да продължим да сме коректни.

Има възможности да се подсили отборът”, завърши Колев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факти престанете да търкате истината

    3 1 Отговор
    Борисов нищо не ти остана освен да пиеш едно пиене и да си теглиш куршума,дразниш вече и други европейски измамници и искаш и тяхната хранилка да рухне! Нагъл си клатиш системата!Историята ни учи че троянския кон рита силно и боли!!! ИЗЧЕВАЙ В ИСПАНИЯ там ритат и мушкат БИКОВЕ и КРАВИ!
  • 2 Ники

    2 1 Отговор
    От това което чета .. излиза че Левски ще в долната половина на класирането този сезон .. като гледам всичко се прави така че да има просто някакъв отбор
  • 3 ГЕРЕН

    4 2 Отговор
    СТИГА СЕ ОПЛАКВАЙТЕ. КОГАТО ИМАШЕ ПАРИ БЕШЕ ДОБРЕ. ТО СЪС ПАРИ ВСЕКИ МОЖЕ. ДОКАЖЕТЕ СЕ ЗА ЕДНА ДОБРА КАУЗА. И НИЕ ПОМАГАМЕ.
  • 4 Мимчят

    3 0 Отговор
    Ами щом е така ,няма да продавате ,добрите долу горе за жълти стотинки..Все ще дойде момента за това,стига те да играят добре и да покажат качества,а не само приказки.Последните мачове нищо не играха и никой не е луд да дава пари на вятъра за вятърничави футболисти...
  • 5 Джипове те си Продайте

    1 0 Отговор
    И апартаменти те с любовници те. Стига сте Попрошайничи ли и се крие те зад името на Левски
  • 6 Синфен

    5 0 Отговор
    Абе Колев , какво ще продавате ? Всички налични футболисти заедно струват колкото един велосипед на старо .
  • 7 миш

    4 1 Отговор
    Първо-продаваш футболист,ако някой го иска и може да плати цената ,която искате.Второ,защо оставяте футболисти,които са доказали в игрова обстановка,че не са за Левски.Трето,нямаме високи цели,затова вземете футболисти,млади и надеждни от Б и В група,за да не гледаме тези ,че ни омръзнаха,а и взеха пари за едно нищо.Заплатите,не трябва да са по-високи от тези в Ботев Вр и Монтана, който му не изнася,света е голям.
  • 8 чекмедже 2

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Ще има още нови попълнения, но те няма да се отразят на бюджета на Левски..Толкова голяма обич изпитват новите играчи към този клуб, че ще играят без пари,дори те ще плащат за това удоволствие...Разбира се както казал народа " за без пари толкоз"

    Коментиран от #9

  • 9 0808

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "чекмедже 2":

    .... вече взе да ми омръзва тази тъпня: като няма пари, фалит и отначало...разни куци коне се изредиха през отбора и взеха пари за нищо...то бива бива гьотверени ама баста..