Last news in Fakti

16 Август, 2020 13:52 1 827 4

В Лион се размечтаха след успеха над Манчестър Сити

  • максуел корне-
  • олимпик лион-
  • манчестър сити-
  • шампионска лига-
  • байерн мюлхен-
  • футбол

Максуел Корне не скри задоволството си от поредната знаменита победа на френския тим в надпреварата

В Лион се размечтаха след успеха над Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Един от героите за Лион след снощната победа с 3:1 в четвъртфиналите на Шампионската лига срещу Манчестър Сити - Максуел Корне, не скри задоволството си от поредния знаменит успех на френския тим в надпреварата. 

Корне реализира първото попадение във вратата на Едерсон в средата на първото полувреме. Котдивоарецът не за първи път пронизва вратата на "гражданите", след като стори това и в груповата фаза на турнира през миналата кампания. 

Крилото отдаде заслуженото на неговите съотборници за големия триумф и насочи бързо поглед към нов исторически мач срещу състава на Байерн Мюнхен. 

"Това са страхотни мачове, в които всеки футболист иска да участва. Отново постигнах успех срещу Сити. Ние не сме стигнали до този етап по случайност. Никога не се предаваме и си го заслужихме", започна Корне. 

"Знаем за атакуващата мощ на Байерн Мюнхен, видяхме я в мача срещу Барселона. Ще бъде труден мач, в който трябва да излезем с максимално желание. Няма причина да не постигнем нов успех", завърши надъханият нападател. 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зиско

    1 3 Отговор
    Края на мещите е 19.08
  • 2 Mir san mir

    3 2 Отговор
    На Лион ще му пишем 6тица на полуфинала. FC BAYERN MÜNCHEN
  • 3 Борис

    2 1 Отговор
    Те и сити и юве си мислеха че са фаворит ама греда байерн може също да плачат хлапетата са много едини и играят много агресивен футбол като лайпциг и ливърпул също и псж
  • 4 Дълбоко Виждащ

    1 0 Отговор
    Курдисани мачове-курдисан свят!Има ли наивници да вярват в головете след 90м,,,,има ли хора да вярват в мача Байерн Ман Юнайтед 1на 2 с 2 гола на Юнайтед в продължениятаФутболът загина от Ковид 19!