Last news in Fakti

16 Август, 2020 10:10 2 886 4

Манчестър Сити иска Меси на всяка цена

  • лионел меси-
  • футбол-
  • манчестър сити-
  • барселона

Внушителната клауза от над 600 милиона в контракта на суперзвездата на световния футбол прави подобен трансфер да изглежда все така невъзможен

Манчестър Сити иска Меси на всяка цена - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Сити вече се превърна в отбора фаворит за подписа на суперзвездата Лионел Меси, ако аржентинецът все пак напусне Барселона през това лято. 

Нови въпросителни около бъдещето на аржентинския гений се появиха през последните 24 часа, след унизителното поражение с 2:8 от състава на Байерн Мюнхен в полуфинала на Шампионската лига.

Английските медии предават, че от ситуацията желаят да се възползват "гражданите". Манчестърският гранд продължава да твърди, че е готов да плати каквато сума е необходима, стига да има възможност 6-кратният носител на Златната топка да акостира на "Етихад". 

Внушителната клауза от над 600 милиона в контракта на суперзвездата на световния футбол прави подобен трансфер да изглежда все така невъзможен обаче. 


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Меси е машина за пари

    11 1 Отговор
    И 600млн да платят ще си заслужава.
  • 2 перес

    2 2 Отговор
    5милионя мога да дам и да целувът ръка👅💋👅
  • 3 фффффф

    2 1 Отговор
    арабите да дават парите да не се ослушват. е ,то е ясно,че в Англия Меси няма да е това което беше в Барса.
  • 4 да бе да

    0 0 Отговор
    А финансовия феърплей???
    И, забравих, той за Сити не важи, само за останалите отбори. :(