Last news in Fakti

16 Август, 2020 17:30 2 545 3

Пирло ще гради Ювентус около Роналдо и Дибала

  • ювентус-
  • андреа пирло-
  • кристиано роналдо-
  • пауло дибала-
  • футбол

Аржентинецът бе свързан с трансфер далеч от Торино на фона на интерес от Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед

Пирло ще гради Ювентус около Роналдо и Дибала - 1

Новият мениджър на Ювентус Андреа Пирло започва да оформя състава си за следващия сезон след отпадането от Шампионската лига, а бившият национален Италия даде да се разбере, че иска да изгради отбор около Кристиано Роналдо и Пауло Дибала.

Дибала бе свързан с трансфер далеч от Торино на фона на интерес от Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед, но Пирло е преосмислил първоначалната си идея да продаде аржентинеца. По време на шестчасова среща със спортния директор Фабио Паратичи, Пирло е изложил плановете си. Според информациите "биаконерите" ще трябва да продадат част от играчите си, за да балансират финансите си, но нито Роналдо, нито Дибала са в трансферната листа.

Повлияха се слухове в последните дни, че Роналдо може сензационно да премине в Барселона, но португалецът възнамерява да остане в Торино. Сега изглежда, че Дибала е получил съобщение от борда на Юве, че попада в плановете на Пирло и ще бъде убеден да остане в клуба от Серия А с нов договор. Текущият контракт на аржентинеца е до 2022 година, но се очаква той да постави подписа си под новото споразумение през октомври, когато трансферният прозорец затвори.

Дибала изигра важна роля за спечелването на Скудетото през изминалия сезон, като отбеляза 17 гола и осигури 14 асистенции във всички турнири.

След заминаването на Блес Матуиди за Интер Маями с безплатен трансфер и размяната между Юве и Барса за Миралем Пянич и Артур, се очаква клубът да се раздели още с Дъглас Коста, Федерико Бернардески, Даниеле Ругани, Матиа Перин, Матиа Де Шилио, Сами Кедира и Гонсало Игуаин.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    1 6 Отговор
    Не вярвам да е толкова глупав че да гради отбор около епилиран нарцистичен пенсионер
  • 2 Стига бе!

    5 0 Отговор
    Трябваше да вземе Божинката, около него може да се гради шампионски тим от отбор юнаци, партита, моми и останалото!
  • 3 Пената от Мировяне

    2 4 Отговор
    Около Роналдо !!! Че тоя скоро отива при ветераните! А са му направили допинг проба,а е изгорял...