Last news in Fakti

16 Август, 2020 19:15 3 542 2

Роналдо си избра нападател за Ювентус

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • ювентус-
  • уулвърхамптън-
  • раул хименес

Играчът на "вълците" пристигна в Англия от Бенфика, като миналото лято, след като предишния сезон игра под наем на "Молиню"

Роналдо си избра нападател за Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо е посъветвал Ювентус да привлече нападателя на Уулвърхамптън Раул Хименес. Португалската звезда има желание да си партнира в атака с мексиканеца, който направи много силен сезон. Хименес е спряган за трансфер в Манчестър Юнайтед.

Играчът на "вълците" пристигна в Англия от Бенфика, като миналото лято, след като предишния сезон игра под наем на "Молиню". През настоящата кампания той реализира 26 гола в 53 мача.

Националът на Мексико е сред най-търсените нападатели в Европа, но цената му предполага, че само малцина могат да си позволят да го привлекат.

Според португалските медии Хименес вече се е съгласил да премине в Манчестър Юнайтед, а Уулвс вече са намерили негов заместник. "Вълците" привлякоха Паулиньо от Спортинг Брага.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Колю

    2 1 Отговор
    Мчи нъл пуснаха Роналдо да са продава е