17 Август, 2020 16:18 2 377 4

Ново попълнение на Юве кара пиян, полицията го хвана

  • артур мело-
  • шофиране-
  • пиян-
  • барселона-
  • ювентус

Артур Мело е бил с 0,55 промила алкохол в кръвта

Ново попълнение на Юве кара пиян, полицията го хвана - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Футболистът на Барселона - Артур Мело, който ще премине в Ювентус, бе хванат да кара в нетрезво състояние, след като е претърпял пътен инцидент тази сутрин в испанския град Жирона.

Според медиите в Испания бразилецът се е качил на тротоара с возилото си и се е сблъскал с осветителен стълб. След пристигането на полицията на пътното произшествие е станало ясно, че Артур е бил с 0,55 промила алкохол в кръвта. Това надвишава границата, която е наложена от администрацията на провинцията. Самото нарушение е станало в граф Палафруел.

От новия сезон Артур ще играе за Ювентус, а от торинския гранд на "Камп Ноу" акостира Миралем Пянич.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОЛЮ КУРОДРЪВЧЕВ

    2 2 Отговор
    ПОРЕДНОТО ПИЕНДЕНЦЕ !!!???
    ТРЕНИРКА СЪС ШИШЕНЦЕ НА МАСИЧКА И ВЪРТИ ГЮБЕЦИ!!!???
  • 2 Диньо10

    3 2 Отговор
    Айде, на късмет да им е! Оттървахме се от един. Има още поне 10-на подобни да отлюспим и да почнем на ново с млади играчи, които първо ще се докажат и тогава да искат високи заплати. Превърнахме се в клуб на пияндета и несретници на по 35 г., които ламтят само за пари и ги бият като тъпан на сватба.
  • 3 ревизор

    0 1 Отговор
    Той си знае.
  • 4 viki

    0 0 Отговор
    0.55 промила са две малки бири загорка....какво пиянде? до 0.5 промила е позволено на доста места в Европа....само Скандинавия има т.нар. нулева толератност - всички подлежат на глоби при над 0.1 промила което е 200 гр. лека бира тип шуменско или ариана и нерядко някои сиропчета за грип - обикновен отчитат също 0.1 промил при тестване!