Last news in Fakti

28 Юли, 2020 07:23 2 359 1

Артур обяви бойкот на Барселона

  • артур мело-
  • барселона-
  • футбол-
  • ювентус

Няма търпение да заиграе за Юве

Артур обяви бойкот на Барселона - 1
Снимка: БГНЕС


Полузащитникът Артур Мело е преценил, че времето му в Барселона е приключило и няма никакво намерение да се връща в Испания, за да поднови тренировки редом със съотборниците си, информират местни медии. 

От следващия сезон бразилецът ще играе в Ювентус. Каталунците и италианския шампион преди няколко седмици се договориха да разменят футболистите си Артур и Миралем Пянич. 

Според сключената сделка двамата трябваше да доиграят сезона съответно в Барса и Юве преди да се присъединят към новите си клубове. По всичко изглежда обаче, че младият халф не иска да изиграе оставащите мачове в Шампионска лига с Барса и ще се присъедини директно с новите си съотборници в Торино след около месец.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диньо10

    3 1 Отговор
    Той пък щото щеше да играе. Двамата с Ракитич,като се съберат на терена и само разцъкват настрани. Прехвален е. Пуч е 100 пъти по-добър!