Last news in Fakti

17 Август, 2020 19:33 2 591 7

Трансферна бомба в българския футбол! ЦСКА взе юноша на ''Левски''

  • георги йомов-
  • славия-
  • цска

Георги Йомов от Славия преминава при ''армейците''

Трансферна бомба в българския футбол! ЦСКА взе юноша на ''Левски'' - 1
Георги Йомов, снимка: cska.bg

ЦСКА привлече офанзивния флангови състезател на Славия - Георги Йомов. Това става ясно от публикация на клубния сайт на ''армейците''.

Любопитна подробност е, че Йомов е юноша на ''Левски'' и внук на легендарния футболист на ''сините'' - Тодор Барзов.

Ето и съобщението, с което от ЦСКА обявяват трансфера на младия български футболист:

''Армейци,

ЦСКА привлече крилото на Славия Георги Йомов. Двата клуба финализираха и последните детайли по трансфера и във вторник офанзивният халф ще започне тренировки с новите си съотборници.

23 - годишният футболист идва на Армията след петгодишен престой при „белите“, където записа 111 мача във всички надпревари, отбелязвайки 16 гола и 20 асистенции.

През 2018г той стана носител на Купата на България, донасяйки трофея с вкарана решителна дузпа срещу Левски. Йомов веднага ще бъде на разположение на наставника Стамен Белчев, като ще бъде картотекиран и за предстоящото участие на червените в Лига Европа.

"На ЦСКА не се отказва! Веднага приех възможността да премина в най-успешния български футболен клуб. Познавам повечето от момчетата, с които съм играл в националните гарнитури на страната. Личните ми амбиции напълно се припокриват с тези на клуба, а те са да се борим за победа във всеки мач, титла и купа на България, както и отлично представяне в Лига Европа през този сезон и занапред. Ще дам всичко от себе си да се преборя максимално бързо за титулярно място в състава и да докажа на най-великата публика, че заслужавам да нося червената фланелка!", заяви новото попълнение на армейците пред клубната медия.

Пожелаваме на Георги Йомов здраве и много победи с ЦСКА!

УСПЕХ!''


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гуеду

    7 4 Отговор
    БРАВО!!!
  • 2 Сърца червени, сърца милиони на шампиони

    5 4 Отговор
    Оле, оле , оле
  • 3 ГОЛЕМЕЦ

    7 5 Отговор
    Така се прави. Успех и силна игра с червената фланелка!
  • 4 🤔🙄🤨

    1 6 Отговор
    Кои момчета познава
  • 5 Ветеринарен психолог

    7 0 Отговор
    Най-после едно българче в отбора..Заприличахме на националния отбор на Сомалия с тия печки. И то поне да има някаква файда от тях. Стадион Негърска Армия е все по-празен. А да наричам тези цветнокожи- Армейци е направо гротескно...
  • 6 Лумпен

    3 5 Отговор
    Най- успешния отбор в бългалската футболна клоака е Лудогорец. Тоз пеперуд може да си играйка и в Бусмънска Фортуна!
  • 7 Пиер Жеко

    4 3 Отговор
    Успех в най-великия български клуб, заместнико на Малинов! Така е, не се отказва!