Last news in Fakti

20 Август, 2020 16:25 2 444 4

Петър Жеков каза тежката си дума за отбора на ЦСКА

  • петър жеков-
  • цска

''За мен съставът му трябва да започва от капитана Занев'', смята легендата

Петър Жеков каза тежката си дума за отбора на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на ЦСКА Петър Жеков направи свой прочит на моментната ситуация в ЦСКА. Той смята, че стартът на тима в първенството не е бил лош, но има още много работа.

„Аз мисля, че Стамен Белчев е много по-добър избор от Крушчич, но още не е влязъл в час. За мен съставът му трябва да започва от капитана Занев. Той е опитен играч, вдига отбора, може да играе на различни постове – в средата, отляво, дори по крилото. И носи сигурност“, заяви Жеков пред в-к ''Меридиан мач''.

„Доволен съм, че имаме вече здрави и големи халфове в средата, стига с тези джуджета. Виждате, че в съвременния футбол няма добри футболисти под метър и 80“, сигурен е легендата.

„Има мачове, в които ЦСКА е длъжен да играе с двама нападатели – когато е срещу по-слаби съперници. Срещу ЦСКА 1948 беше трудно, видяхте, че и Берое не можаха да ги бият. Те са опитни, стари кучета, знаят как да измъкнат каквото им трябва. Трудно ще е и във Враца. Треньорът им е левскар (б. а. – Антонио Здравков), работил е и в Лудогорец. Ако тези малтийците дойдат само с местни момчета, трябва да ги бием като маче у дирек, но и те имат чужденци. Нека да внимаваме“, призова Петър Жеков.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЪМПЕЗИ

    7 0 Отговор
    МЕСИ ДВА МЕТРА ЛИ Е...
  • 2 Бай салам

    1 1 Отговор
    Меси не е типичен плеймейкър, по скоро играе зад нападателите.
  • 3 Балабан

    2 1 Отговор
    Този да не си прави конкуренция с Пената

    Коментиран от #4

  • 4 Дам

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Балабан":

    Две от най-големите легенди на БГ футбол.