Last news in Fakti

17 Август, 2020 22:11 2 316 4

Неизбежното се случи: Барселона уволни треньора

  • барселона-
  • кике сетиен-
  • уволнение

Роналд Куман е абсолютен фаворит за овакантения от Кике Сетиен пост

Неизбежното се случи: Барселона уволни треньора - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Кике Сетиен вече не е треньор на Барселона, обявиха официално от клуба. Наследникът му ще бъде обявен в следващите няколко дни, съобщават още от Барса.
 
По-рано днес президентът на каталунците - Хосеп Мария Бартомеу, обяви в ефира на радио СОРЕ, че треньорът е освободен, като на практика се очакваше само официално потвърждение от клуба.

Позициите на Сетиен окончателно се разклатиха след унизителната загуба с 2:8 от Байерн Мюнхен в 1/4-финала от Шампионската лига. Фаворит за поста му е бившият футболист на тима Роналд Куман, който в момента е национален селекционер на Нидерландия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зидан

    3 3 Отговор
    Който и да сложат за треньор,реал мадрид пак ще ги бие..
  • 2 Наташа Винокурова

    2 1 Отговор
    Хайде де. Ами ако сложат Марко ван Бастен?
  • 3 на село

    2 0 Отговор
    След като Кике Сутиен вече не им е треньор и продадат Лионел, и още 5-6 именити играчи,Барселона ще трябва да се върне във В-групата.Или ще направят още една "Барса-1948"-ма. Опит,майна.
  • 4 Ицо БАРМАНА

    1 0 Отговор
    и Бойко си отива в Барселона може и треньор да стане на Еспаньол