Last news in Fakti

18 Август, 2020 22:25 2 971 0

Роналд Куман с първи думи за контактите си с Барселона

  • роналд куман-
  • барселона

''Бих искал да поема Барселона, но това ще е окончателно, когато има подписан договор'', поясни бившият футболист на каталунците

Роналд Куман с първи думи за контактите си с Барселона - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Треньорът Роналд Куман говори пред медиите в Нидерландия за евентуалното си заставане начело на Барселона.

"Бих искал да поема Барселона, но това ще е окончателно, когато има подписан договор. Не очаквам да стане бързо. Барселона е единственият клуб, който включих в клаузата си при договора с Нидерландия. Не мога да кажа нищо повече, дори и да искам" заяви Куман. 

Наставникът в момента се намира в Зайст, където е базата на националния отбор на Нидерландия, което със сигурност означава, че води разговори за прекратяването на договора си като селекционер на Лалетата. 

Пресата в страната също е категорична, че до раздяла с националния отбор ще се стигне, тъй като в договора му има специална клауза, която позволява той да бъде прекратен, ако Барселона го поиска, а именно такъв е случаят сега.  


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА