Last news in Fakti

18 Август, 2020 09:04 2 149 6

Сираков се стяга за мащабна обиколка на България, осигурява свежи средства за отбора

  • левски-
  • наско сираков-
  • футбол

Ще дадем възможност на всеки един левскар да се докосне до Наско Сираков и други големи имена от историята

Сираков се стяга за мащабна обиколка на България, осигурява свежи средства за отбора - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Левски Наско Сираков ще бъде отделен от отбора за близо месец. Според Меридиан Мач голмайстор №1 на "сините" за всички времена се стяга за мащабна обиколка на България, чието начало ще бъде поставено през септември.

Тогава той и легенди на клуба ще поставят началото на следващата мащабна кампания, която трябва да осигури свежи средства за отбора - тази за привличането на членове. Първоначално този процес трябваше да стартира още през август. На "Герена" обаче бяха принудени да отложат нещата с месец. Причината за това са отпуските, на които се радват повечето българи в момента.

"Ще дадем възможност на всеки един левскар да се докосне до Наско Сираков и други големи имена от историята. Да научи лично от него вижданията му за управлението и бъдещето на клуба", коментират от Левски.

Феновете ще могат да станат членове на клуба срещу различни годишни вноски. Те ще стартират от 19,14 лева и стигат до 1914.

Самите членски карти ще бъдат уникални. Те ще носят информация за даренията, които са правили притежателите им, посетените от тях мачове, както и закупените атрибути.

В Левски са си поставили за цел да привлекат за каузата минимум 500 000 членове.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васил Левски

    12 1 Отговор
    По-добре да знънне на Аскета от банкя и да бръкнат в чехмеджето...Там поне има пари в изобилие...
  • 2 Joni

    10 0 Отговор
    Наскооо намерете истински спонсор които да стои на фланелките на играчите.нестава все феновете наскооо.
  • 3 ЦСКА

    6 2 Отговор
    Какво? Ще обикаля из България за пари? Да си приготви повечко вазелин!
  • 4 The Pest

    0 0 Отговор
    Да пуснат някакъв виртуален вариант на членска карта, ако е възможно , защото някои хора едва ли ще имаме възможност да си закупим реална. 500 000 според мен е непостижима цел , но е реално да се съберат 2-3 милиона по този начин и годишен бюджет от 6-7 милиона , което е доста повече от тези на Славия и Локо-Пд . С оглед на големите дългове обаче това е крайно недостатъчно , а и не мисля че някъде има човек , който да поеме клуба в дългосрочен план и да се ангажира с 30 милиона задължения , така че вариантите са или "тире" или рестарт от аматьорските групи с младежите и обиграване на перспективен състав през следващите 4 години по пътя към А група
  • 5 МОЛИМ ВИ

    3 0 Отговор
    НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМЕ ОТ ЛЕВСКИ, НЯМА НИЩО ЛОШО КАКТО ,,МИЛАН,, ДА ИДАТ В ,,Б,, ГРУПА
  • 6 Гост

    0 0 Отговор
    Лошото е ,че няма футбол,няма красива игра.Левски от много време е гола вода