Last news in Fakti

18 Август, 2020 10:32 2 380 2

Чужденец ще тормози Левски още поне 4 месеца

  • насиру мохамед-
  • левски-
  • футбол

На този етап е немислимо "сините" да се разделят с него по взаимно съгласие

Чужденец ще тормози Левски още поне 4 месеца - 1

Ганаецът с шведски паспорт Насиру Мохамед остава твърдо на "Герена" поне до Нова година, съобщава Меридиан мач. От Левски направиха няколко опита да му намерят нов отбор, но те удариха на камък. Мохамед беше привлечен срещу 300 000 евро от шведския Хекен, но беше зачеркнат от бившия треньор на Левски Петър Хубчев още след дебюта му като резерва при загубата с 0:3 от АЕК Ларнака.
 
На този етап е немислимо "сините" да се разделят с него по взаимно съгласие. Самият Мохамед отказва такава опция, тъй като има договор до 2022 година и претендира за сериозна неустойка, за да си тръгне. Агентът му пък се похвали, че той е бил един от първите, които са се съгласили да намалят заплатите си. 
 
Освен това на "Герена" нямат готов заместник на Станислав Иванов, който се очаква да бъде продаден до края на месеца. В момента от Левски водят усилени преговори с чужд отбор за младежкия национал.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоцев

    1 2 Отговор
    Ако не го е срам Хубчев, да съди клуба от който тръгна към истинския футбол , така стана немски гражданин , сега изведнъж стана големият обиден треньор ! Ами, резултатите говорят колко е голям ! Има една поговорка : от костилката си излязъл , по костилката си плюе ! Това е треньорската професия ! Всеки треньор го изживява този момент ,за слаби резултати ! Какви големи имена биват гонени , че наш Хубчев се прави на обиден ! Още веднъж ще кажа : ако не го е срам , да съди !
  • 2 1234578

    0 0 Отговор
    Левски да го прати Насуви Мухамед да играе в някой отбор в българскта "В" група и сам ще си тръгне след месец.