Last news in Fakti

18 Август, 2020 21:34 3 132 2

Тервел Златев изригна: Това беше организирана провокация!

  • ботев (пловдив)-
  • тервел златев-
  • фенове-
  • коматево

Остава неясно дали той все още иска да е изпълнителен директор на Ботев (Пловдив)

Тервел Златев изригна: Това беше организирана провокация! - 1
Снимка: БГНЕС

Тервел Златев, който днес трябваше да поеме оперативното ръководство на Ботев (Пловдив), коментира събитията, които доведоха до това той да си тръгне от базата на "канарчетата" в Коматево.

„Днес пристигнах на работна среща, инициирана от Георги Самуилов и потвърдена от Асен Караславов", заяви Златев пред plovdivderby.com.

"Заедно с представители на Сдружението сме изготвили 5 годишен план за развитието на клуба. Срещата беше работна, за да разберем от г-н Самуилов, дали той и под каква форма ще участва за в бъдеще във финансирането на клуба."

"Защо г-н Самуилов не дойде, аз не мога да коментирам. Момчетата, които влезнаха на базата, незнайно как, ми казаха, че представляват 90% от публиката на Ботев Пловдив и заявиха, че не одобряват присъствието ми. Познавам един от тях – Васил Наумов, който дойде при мен и ме покани да говоря с тях. Поискаха от мен да дискутираме предишното ми пребиваване в Ботев, към което имаха претенции. Отговорих им, че не е това начинът, мястото и формата за подобен разговор, пожелахме си здраве и аз тръгнах. За мен това беше организирана провокация“, завърши Златев.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Помпей

    2 1 Отговор
    Изригват само вулканите
  • 2 Дедо ви

    1 0 Отговор
    Поредния ВЕЛИК се изказва непотготвен! И един съвет /ако позволи негово Нисочество/ - не си слагай таралеж в гащите _ гонят ли те.... И други места има - стига да искаш да таботиш.