Last news in Fakti

21 Август, 2020 18:45 1 910 0

Новият председател на борда коментира бъдещето на Ботев (Пловдив)

  • ботев (пловдив)-
  • ботев пловдив-
  • радослав кошински-
  • общо събрание-
  • нов борд

Надявам се моделът, който сме избрали, да заработи и в борда да влязат бизнесмени, които да издържат клуба'', заяви Радослав Кошински

Новият председател на борда коментира бъдещето на Ботев (Пловдив) - 1

Новият председател на борда на директорите на Ботев (Пловдив) - Радослав Кошински, говори след днешното акционерно събрание. Той разкри, че на 7 септември ще бъдат обявени договори на пресконференция и, че няма намерения да се задържа дълго на поста си.

"Днес не можах да присъствам на акционерното събрание заради служебен ангажимент в Германия. Вече знаете новоизбрания борд. Той ще заработи след вписването му в Търговския регистър. Още следващата седмица новият изпълнителен директор - Тервел Златев, заедно със счетоводител, ще разгледа документите и договорите в Ботев, които ще бъдат предоставени от прокуриста Асен Караславов", заяви Кошински пред Plovdivnews

"На 7 семптември ще дадем официална пресконференция, на която ще обявим договорите, които не са конфиденциални. Не смятам да се задържам дълго време на този пост. Надявам се моделът, който сме избрали, да заработи и в борда да влязат бизнесмени, които да издържат клуба. Сдружението трябва да има 1 представител в борда на директорите. В борда трябва да е и изпълнителният директор, който и да е той", сподели oще той.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА