Last news in Fakti

19 Август, 2020 09:52 3 459 5

Рой Джоунс за битката с Тайсън: Ако искат зрители, то тогава и хонорарът ми трябва да е друг

  • рой джоунс-
  • майк тайсън-
  • бокс

Ако искате гигантско събитие - тогава става въпрос за съвсем други пари

Рой Джоунс за битката с Тайсън: Ако искат зрители, то тогава и хонорарът ми трябва да е друг - 1
Снимка: БГНЕС

Миналата седмица бе обявено, че боксовият двубой между легендите Майк Тайсън и Рой Джоунс ще бъде отложен - от 12 септември на 28 ноември. Не бе посочена причина за отлагането. Сега изглежда, че е един от участниците не е доволен от промяната.

В интервю за “Дейли Мейл” Джоунс сподели, че иска да бъде компенсиран за промяната в плановете, в противен случай двубоят може да пропадне.

"За мен бе по-добре да го направим на планираната вече дата, защото бях фокусиран и сега трябва да остана такъв, каза Джоунс. - Трябваше да отменя други ангажименти, за да си освободя датата. Това обърка много календара ми. Сега пак трябва да го пренареждам.

Това е голям проблем. Вече не съм само боксьор. Имам и други ангажименти, с които си докарвам доходи. Ако не мога да правя други неща, тогава трябва да бъда компенсиран за това. Не е приемливо да се случват така нещата.

Опитваме се да изгладим нещата. Моите адвокати говорят с техните адвокати. Опитваме се да оправим ситуацията, така че да бъда компенсиран. Ако не се случи нещо смислено, двубоят ще пропадне.

Защо да искам да сменям датата, като вече съм дал съгласие за 12-ти септември? Те твърдят, че искат да вкарат зрители. Ами ако искат зрители, то тогава и хонорарът ми трябва да е друг. Ако искате гигантско събитие - тогава става въпрос за съвсем други пари.

Бих се съгласил, но нека преразгледаме заплащането ми. Не получавам промяна в процента. Това не е справедливо спрямо мен. Да видим какво ще стане."


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ицо

    3 2 Отговор
    на тия па само пари пари пари са им в главите!
  • 2 Джони Браво

    2 0 Отговор
    Хахаха, Тайсън го хвана шубето, че ще яде як бой. В сравнение с Рой, Майк е като хипопотам срещу леопард

    Коментиран от #4

  • 3 Всяка промяна

    5 0 Отговор
    струва нещо. Който променя договор, трябва да плаща. Прав е Джоунс!
  • 4 гОсТ

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Джони Браво":

    Ако Майк е хипопотамът, то леопарда няма шанс.
  • 5 vasik atanasova

    4 0 Отговор
    нали парите щяха да са за БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ ?