19 Август, 2020 15:34 3 148 12

Кубрат Пулев: Хюи е по-добър от братовчед си Тайсън Фюри

  • кубрат пулев-
  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • хюи фюри-
  • тайсън фюри

Ще се бия с Тайсън Фюри, защото Джошуа ще загуби

Кубрат Пулев: Хюи е по-добър от братовчед си Тайсън Фюри - 1

Кубрат Пулев, който е претендент номер 1 за световната титла в тежка категория на IBF, заяви в интервю за Betway Insider, цитиран от Worldboxingnews.net, че Хюи Фюри е по-добър от своя братовчед и настоящ световен шампион  при най-тежките на WBC – Тайсън Фюри.

„Хюи е подвижен и се движи бързо. Той е добър боец, но не мисля, че в него има нещо специално. Въпреки че все още смятам, че Хюи е по-добър от Тайсън Фюри“, категоричен бе „Кобрата“.

Българският боксьор беше запитан какво мисли относно това, че Антъни Джошуа, който е световен шампион в тежка категория на IBF, WBO, IBO и WBA Super, се опитва да избегне двубой с родния атлет, за сметка на обединителен двубой за титлите в тежка категория с Тайсън Фюри.

„Това е много арогантно. Нека припомним, че той мислeше за Фюри преди сблъсъка с Руиз. Но животът показа, че е много лошо когато някой постъпва така. По тази причина той ще получи втория си нокаут в кариерата. След Джошуа ще дойде ред и на Фюри. Ще се бия с Тайсън Фюри, защото Джошуа ще загуби. Той (Джошуа) не ме смята за опасен, но ще му покажа наистина нови неща “, завърши родния боксьор.

Припомняме, че двубоят за световните титли между Джошуа и Полев беше насрочен да се състои за 20 юни на стадиона на футболния отбор Тотнъм. Той обаче бе отложен, заради пандемията от коронавирус. Последва ново насрочване – 25 юли, на която дата трябваше да се срещнат двамата на ринга, като тя също пропадна.

Еди Хърн обяви в края на юни, че срещата ще се проведе през ноември, но противоепидемичните мерки наложиха нова промяна и според последна информация срещата ще се проведе вероятно пред „закрити врата“ в началото на декември.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луй

    14 2 Отговор
    Ясно, ще ги биеш "всичките"
  • 2 0808

    8 6 Отговор
    ти така би и кличко просна те кат талпа

    Коментиран от #4, #5

  • 3 Магарешка Глава

    3 1 Отговор
    Обича здрави Кютеци.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 123

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "0808":

    САМО В БЪЛГАРИЯ ЕДИНСТВЕНИЯТ БОКСЬОР -СТИГНАЛ ДО ОБЕДИНИТЕЛЕН МАЧ ЗА ПОЯСИ-И ВЕЧЕ РАЗБИРАЧИ ОБЕСНЯВАТ ,ЧЕ ТОЙ НЕ СТАВА....А МОЖЕ БИ ДОТУК Е СТИГНАЛ ,ЗАЩОТО Е ОБЕСНЯВАЛ ПО САЙТОВЕ КОЙ СТАВА И КОЙ НЕ СТАВА-АМИ ДЕЙСТВАЙ И СТАНИ ПО-ДОБЪР ОТ КУБРАТ .ТОЙ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ТИ СЕ ЗАРАДВА

    Коментиран от #6, #7

  • 6 един от стадото

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "123":

    виж сега, то е като сейфти кар-а. Мощна, бърза, най- добрата на фирмата, води колоната, но преди старта на болидите се прибира..
  • 7 един от стадото

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "123":

    знаеш ли какво ми дойде на ум. Чета напоследък как стария Тайсън влизал във форма. Колко да влиза , стар е вече и все пак е Тайсън. Да направят една среща, Пулев ако го бие, му давам всички пояси, ако ги имам, ако ще и след това да се откаже от бокса. Тайсън си е Тайсън, него само на шах можеш да го биеш..
  • 8 Sssr

    0 0 Отговор
    Гладна кокошка просо сънува.
  • 9 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    2 1 Отговор
    Големи сте разбирачи всички е.Един цял двубой нямате изгледан ама много сте вещи в бокса.Нали именно тези приказки ,нападки и закани прави мача по интригуващ и събира по голяма аудитория.Повече гледаемост ,повече пари.Ако малко от малко разбирате от бокс ,ще знаете това.Навремето Касиус Клей не спираше да бърбори ,беше като латерна.Майк Тайсън също.За това ако обичате господа разбирачи ,трайте си и се наслаждавайте на битката между Пулев и Джошуа, защото не се знае кога ще имаме българин ,претендент за световните титли.
  • 10 метко

    1 3 Отговор
    Пулев е добър боксиор и трябва да се радваме че е от българия. Но не вярвам. Да бие фюри или д ошуа

    Коментиран от #11

  • 11 Ахмак

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "метко":

    Твоето мнение за мен няма значение.Започни с буквара от 1-ви клас и азбуката, после исказвай мнение .

    Коментиран от #12

  • 12 мое ли да се искажа

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Ахмак":

    Айде и ти на букварчето. А Пульо ще млати пода кат прани гащи.