Last news in Fakti

19 Август, 2020 10:44 1 284 4

Феновете скочиха: Златев е компрометиран още от предишния му престой в Ботев

  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • тервел златев-
  • георги самуилов

Това е предложение на едно сдружение, което обаче не представлява всички нас – феновете на Ботев, които милеем за клуба

Феновете скочиха: Златев е компрометиран още от предишния му престой в Ботев - 1
Снимка: БГНЕС

Вчера феновете на Ботев Пловдив се обявиха твърдо против завръщането в клуба на Тервел Златев. Той трябваше да заеме позицията на изпълнителен директор, но още с пристигането си в Коматево бе прокуден от привържениците. Един от тях е Васил Тачев, който открито изрази своята позиция.

"Не сме съгласни Тервел Златев да се върне в Ботев, защото това не е предложение на Георги Самуилов. Това е предложение на едно сдружение, което обаче не представлява всички нас – феновете на Ботев, които милеем за клуба", каза "жълто-черният" фен пред Plovdiv24.bg.

"Ние искаме Георги Самуилов да помага и да управлява нашия любим клуб. Златев е компрометиран още от предишния му престой в Ботев. Той просто е персона нон грата, няма как да дойде повече на този стадион. Знам някои неща, но не съм аз човекът, който да обяснява за прегрешенията му. С две думи: направи много грешки в ущърб на клуба, включително и това, че ни даде на лицензионната комисия", допълни още Васил Тачев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жокер

    1 3 Отговор
    Слави + БСП + Мая > Герб+ДПС+ОП, сипи че свако се напи.. пърцуца и пъфдеж ;-)

    Коментиран от #4

  • 2 Чико

    4 0 Отговор
    Ми хубаво, ама сдружението държи 60% от акциите на клуба. Да вземат тогава феновете да изкупят акциите и да си слагат директори, ккаквито им харесват. Не стига, че хората слагат пари в "Ботев", ами някакви хулиганчета ще им диктуват кой да управлява клуба.
  • 3 абе

    3 0 Отговор
    направо с `Левски` си отивайте в `селската група`....На чисто....
  • 4 Селяния Смрад

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Жокер":

    Е неееее не съм очаквал, че ще поверим бъдещето на децата си в ръцете на едни кръчмарски музиканти, това си заслужава българинЪТ...