Last news in Fakti

20 Август, 2020 11:02 2 013 1

Самуилов с изявление за бурните събития в последните дни на "Коматево"

  • георги самуилов-
  • ботев пловдив-
  • футбол

Той допълни, че не иска да влиза в интриги и е спрял да се занимава с управлението в момента, в който е прехвърлил акциите

Самуилов с изявление за бурните събития в последните дни на "Коматево" - 1
Снимка: БГНЕС


Вече бившият председател на Съвета на директорите на Ботев Пловдив Георги Самуилов се дистанцира от бурните събития в последните дни на "Коматево", заявявайки, че единствено продължава да помага на развитието на академията на клуба. Той допълни, че не иска да влиза в интриги и е спрял да се занимава с управлението в момента, в който е прехвърлил акциите.

Ето цялото обръщение на Самуилов:

Скъпи ботевисти,

На 26 юли 2020 г. обявих решението си да се оттегля окончателно от Съвета на директорите на ПФК “Ботев Пловдив” и прехвърлих акциите на Сдружение ФК “Ботев Пловдив”. Реално от тогава не се занимавам с управлението на клуба и не взимам отношение в решенията на новия собственик, т.е. Вие феновете. Не съм човекът, който назначава и уволнява мениджъри. Нямам и такива намерения! Категорично заявявам, че не искам да бъда забъркван и да влизам в интриги. Както съм обещал, всички задължения и заплати са изчистени, като оставям клуба в стабилно състояние. Ще продължавам да помагам на ДЮШ, за която съм поел изцяло отговорност. Децата са бъдещето на ПФК „Ботев Пловдив“ и те са моя лична кауза!

Само "Ботев Пловдив"!

С уважение,
Георги Самуилов


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ужас

    6 0 Отговор
    Сега ултрасите да вадят пари и да издържат отбора. Вместо да са благодарни, че достигнаха до финала за купата, те решиха да изритат президента.