Last news in Fakti

20 Август, 2020 13:41 2 814 5

Павел Колев: Защо според Вас се случва това нещо, точно сега?

  • павел колев-
  • левски-
  • футбол

Всичко това помага ли на Левски?

Павел Колев: Защо според Вас се случва това нещо, точно сега? - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев не пожела да даде конкретен отговор на зададените от тартора на Сектор "Б" Любомир Костадинов въпроси. Колев сподели, че има по-важни задачи в този момент и намекна, че по този начин се опитва да се всява ненужно напрежение в клуба. 

Тартор на сектор Б с разкрития за Васил Божков и зададе въпроси към "Г-н Мразя Истината Колев"

Ето какво каза той:

"Защо сте решили, че днес ще има пресконференция на тази тема? Пресконференция няма да има. Такава не е обявявана. Ще има, но за членските карти. Има си пресаташе за тези въпроси.

"Да, запознат съм с въпросите към мен от страна на Любомир Костадинов. Точно в момента не са ми приоритет. Имам много по-важни задачи за вършене. Когато му дойде времето, бъдете сигурни, че ще отговоря. На всеки един от въпросите ще отговоря, разбрах че има и нови".

"Всичко е ясно. Защо според Вас се случва това нещо, точно сега? Вие също може да си отговорите на някои въпроси. Всичко това помага ли на Левски? Дали в момента не трябва да сме най-обединени? Отговорете си и на този въпрос".

"Към момента официален коментар нямам. Скоро ще имам", каза Колев пред Топспорт.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Karosel

    15 1 Отговор
    Защо не се случи преди пет години? Тогава пак същото щеше да кажеш - защо точно сега! Въпросите които поставя Любомир Костадинов, са периферни! Основният и главен въпрос е къде са 25-милиона задължения и от къде ще се намерят. Магазина 200 хилки-източване - тинтири - минтири! Иде реч за близо 25 милиона!
  • 2 Титю

    6 1 Отговор
    Браво! Никакви обяснения
  • 3 този на снимката

    9 1 Отговор
    какъв е!?Лапач!Перчем,не бръснат уж,не много работа прави и пъшка `умно`!Келеш...

    Коментиран от #4

  • 4 тарикатчета бг

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "този на снимката":

    От журналистче до "специалист" във футболните среди тоя нагаждач винаги си е бил на лапачката, какво се учудваш? Пълно е с такива "кадри" в бг и затива всичко ни е на тоя хал!
  • 5 Павел Колев

    9 0 Отговор
    Моля всички сини фенове да разпродадат всичко което имат и да помогнат на любимият Левски и неговото ръководство .