Last news in Fakti

20 Август, 2020 17:07 4 362 4

Меси се завърна в Барселона принудително, иска среща с Куман

  • лионел меси-
  • меси-
  • барселона-
  • роналд куман

Вчера Куман заяви, че иска Меси да остане в тима, защото според него е най-добрият в света

Меси се завърна в Барселона принудително, иска среща с Куман - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Аржентинската суперзвезда на Барса - Лионел Меси, се е завърнал в Барселона принудително, прекъсвайки ваканцията си. Целта му е да се срещне лично с новия треньор на "каталунците" Роналд Куман, твърди "Diario Sport". 

Очакваше се нидерландецът да проведе онлайн среща с капитаните на тима, но Меси е е преценил, че е по-добре да има разговор на четири очи със специалиста. 

Вчера Куман заяви, че иска Меси да остане в тима, защото според него е най-добрият в света. Аржентинецът обаче има само една година от договора си и все още не се знае дали ще остане на "Камп Ноу".

На срещата Меси и Куман се очаква да говорят за бъдещите планове пред тима. Най-вероятно бившият защитник ще запознае капитана на Барса със своите идеи и виждания за развитието на отбора. 


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ахахаха

    7 13 Отговор
    Всеизвестно е че треньорите в Барса са фиктивна фигура.Меси реди отбора и казва кой ще играе.На тая среща Куман ще разбере кой е треньор N1 кой N2
  • 2 Ветеринарен психолог

    12 2 Отговор
    Тоа пак излъга Левски. Прецакани сме. Взимаме Роналдо

    Коментиран от #3

  • 3 Килиан Мбаппе

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ветеринарен психолог":

    Искам и аз в Лефски

    Коментиран от #4

  • 4 Митко Бербатов

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Килиан Мбаппе":

    Г-н Папазов,колко трябва да ви дам да ме картотекирате?