Last news in Fakti

20 Август, 2020 18:11 3 142 7

Григор Димитров взе своето решение за US Open

  • григор димитров-
  • us open

Нашето момче ще бъде в Ню Йорк

Григор Димитров взе своето решение за US Open - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров е решил да участва в US Open, заяви мениджърът му Георги Стоименов пред "Дневник", цитиран от Tennis24. Сега българският тенисист се насочва към Ню Йорк, където след два дни започва преместеният от Синсинати турнир от сериите "Мастърс".

Димитров е заявил участие и в него, но на място ще прецени дали да се включи. За последно той каза пред "Скай спортс" в началото на август, че се колебае за пътуването до Ню Йорк.

Турнирът от сериите "Мастърс" в Ню Йорк ще отбележи завръщането на професионалния тенис от календара на АТП след прекъсване от половин годинa. Седмица по-късно на същото място започва и US Open.

Стоименов добави, че плановете на Димитров включват участие и в двата силни турнира след US Open - Mастърсът в Рим и "Ролан Гарос", започващ на 28 септември.

"Григор работи за това да върне формата си и се нуждае от време. Засега по обясними причини мислим в краткосрочен план", каза мениджърът на тенисиста.

Въпросът дали Димитров ще участва в турнира в София през ноември остава отворен.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пак

    5 6 Отговор
    ли ще ходи по чалготеки с Джокович?
  • 2 да де

    5 6 Отговор
    Правилен ход, като се има в предвид разреденото участие ще има възможност да стигне евентуално до втори кръг, което напоследък си е успех за него.
  • 3 Криеш името си страхливец

    7 2 Отговор
    "Нашето момче" Григор Димитров живее в град Монте Карло княжество Монако и САЩ - Манхатън бийч! Веселин Топалов световен шампион по шахмат от 20 години живее в Испания, град Саламанка с жена си и дъщеря си Лаура Топалова Санчес. Калоян Махлянов - Котоошу е "български" и японски сумист живеещ в Япония. През 2014 г се отказва от българското си гражданство, жени се за японка и приема нейната фамилия.

    Коментиран от #5, #7

  • 4 Щерев-червен трол

    7 2 Отговор
    Е нали трябва да има някой да губи и той се знае кой ще е той но поне има оправдание ,тежко преболедуване от корона и дизентерия.Дано поне дузина бабички,любителки на младежка позастаряла плът, го очакват на инвалидните си колички с цветя и надписи"Добре дошъл скъпи Гришьо"
  • 5 ФЕ калий хитрЪй

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Криеш името си страхливец":

    Наторяване си трябва и в други страни, не може да сме просто ТОАЛЕТНА - трябва да правим и нещо полезно...
  • 6 Блатен Асечки

    2 0 Отговор
    Григор Димитров взе своето решение за US Open
    григор -Ще отпадна още в първия мач!
  • 7 Пламен

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Криеш името си страхливец":

    В 'Княжество' Монако няма градове.