Last news in Fakti

22 Август, 2020 17:22 1 906 1

В малтийския съперник на ЦСКА се надяват на шоу и добър резултат

  • сиренс-
  • малта-
  • майкъл мифсуд-
  • цска-
  • лига европа

Малтийците имаха трудности по организирането на пътуването си до София

В малтийския съперник на ЦСКА се надяват на шоу и добър резултат - 1
Майкъл Мифсуд с националнта фланелка, източник: БГНЕС/ЕРА/АРХИВ

Нападателят на ФК Сиренс - Майкъл Мифсуд, се закани на ЦСКА преди мача на двата отбора от първия квалификационен кръг на Лига Европа. 39-годишната легенда на малтийския футбол премина при съперника на „червените“ преди малко повече от седмица.

"Щастлив съм от новото предизвикателство пред мен и досегашния си престой в Сиренс. Нямам търпение да дойде мачът в Лига Европа. Всеки двубой на такова ниво има своята история. Ще ни бъде трудно срещу ЦСКА, но ние ще дадем най-доброто от себе си. Ще направим добро шоу, а освен това се надявам да вземем и добър резултат", каза Мифсуд пред местните медии.

Малтийците имаха трудности по организирането на пътуването си до София. Те ще пристигнат у нас с чартър от Швейцария, като дотам ще пътуват с друг местен тим - Хибърниънс, който ще играе срещу Вадуц от Лихтенщайн, който преди 2 години отстрани родния ''Левски'' на същата фаза от турнира.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛЕВСКИ 1914

    4 5 Отговор
    Г - н Ковачев Цска ФАЛИРА не се правете на улави ами изписване цялото име на пристигналия от град Ловеч отбор.