Last news in Fakti

21 Август, 2020 16:24 2 522 8

От ЦСКА направиха интересен ход преди мача си от Лига Европа

  • цска-
  • сиренс-
  • лига европа-
  • виртуални фенове

Виртуални билети за феновете

От ЦСКА направиха интересен ход преди мача си от Лига Европа - 1
Снимка: cska.bg

ЦСКА пуска в продажба виртуални билети за мача си срещу малтийския Сайринс от първия квалификационен кръг на турнира Лига Европа. Това обявиха от клуба на официалния си сайт. Цената на билетите е 10 лева, като средствата ще отидат за школата на "червените". Мачът между ЦСКА и малтийците е на 27 август от 20:00 часа на стадион "Българска армия", но ще се играе пред празни трибуни заради пандемията от коронавирус.

Ето и цялото съобщение на "армейците":

"Армейци,

ЦСКА пуска в продажба виртуални билети за първия си домакински мач в Лига Европа срещу малтийския Сиренс. Двубоят от първия квалификационен кръг на турнира е насрочен за 27 август (четвъртък) от 20:00 часа на "Армията" и заради пандемията от коронавирус ще се играе пред празни трибуни (при закрити врата).

Всички събрани средства от продажбата на виртуалните билети отново ще бъдат предоставени на Академия ЦСКА, за да подпомогнат развитието на младите таланти от детско-юношеската школа на клуба. 

Припомняме Ви, че това се случва за втори път в историята на тима ни. При подновяването на пролетния дял от изминалия сезон, преди дербито с Локомотив (Пловдив) също бяха пуснати в продажба виртуални пропуски и тогава, само за няколко дни нашите привърженици закупиха близо 3500 броя на цена от 10 лева. Разбира се всички събрани средства бяха дарени на сметката на Академия ЦСКА за нейната издръжка и подобряване на материалната база. В последствие БФС допусна ограничен брой публика на стадиона - само по 1000 души на сектор и продажбата бе преустановена, като всеки закупил виртуален билет можеше да посети двубоя. 

В настоящата ситуация със сигурност ЦСКА няма да може да разчита на най-силното си оръжие за битките в Лига Европа - нашият 12-ти играч, в лицето на ВЕЛИКАТА АРМЕЙСКА ПУБЛИКА. Всеки от Вас обаче би могъл косвено да подкрепи отбора и в същото време да допринесе за развитието на младите армейци от Академията, които са нашето БЪДЕЩЕ, като закупи своя виртуален билет за мача!

Цената на виртуалния билет е 10 лева.

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на БестТикетс, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange и касите на "Арена Армеец". От утре виртуални билети ще се продават и във фен магазина на "Армията".

ВАШАТА ПОДКРЕПА Е ВАЖНА ЗА НАС! 

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

САМО ЦСКА!".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Joсо

    13 1 Отговор
    Аз съм там, на Армията!
    Само ЦСКА, СЕГА и ЗАВИНАГИ

    Коментиран от #3

  • 2 миш

    5 1 Отговор
    Правилно.Вече всички билети трябва да са виртуални,защото цялата държава,гледа виртуален и измислен футбол от футболисти-имитатори.
  • 3 Левски 1914

    2 9 Отговор

    До коментар #1 от "Joсо":

    На 09 09 2016 г. Цска ФАЛИРА.

    Коментиран от #4

  • 4 Живите мъртви

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Вие пък сте вечно фалиралите ходещи трупове🤓
  • 5 Ветеринарен психолог

    1 3 Отговор
    Вашето бъдеще не са нашите деца а измислени ментета от африка. Само заблуждавате хората с тая школа.
  • 6 Фен на Литекс

    1 2 Отговор
    И аз съм там . Ще дойда да подкрепям отбора на Литекс . Литекс завинаги в сърцето ми.
  • 7 1312

    1 0 Отговор
    САМО ЦСКА ♥️
    Тити и сие да мълчат !
    А що се отнася за Литекс
    Литекс са си в "б" група
  • 8 1312

    1 0 Отговор
    САМО ЦСКА ♥️
    Тити и сие да мълчат !
    А що се отнася за Литекс
    Литекс са си в "б" група